Selecteer een pagina

OVER LISELORE

OMDAT ALS JE OVERWEEGT JE ZIEL AAN MIJ BLOOT TE GEVEN,
JE WELLICHT EERST WILT WETEN BIJ WIE JE DAT DAN DOET…

KENNIS & KUNDE

Er zit een brede basis aan scholing en werkervaring op het gebied van onder andere coaching,  soul reading, business development en ondernemen onder hetgeen ik doe. Om een heel lang bla bla verhaal kort te maken…. Mocht je belangstelling hebben voor mijn professionele achtergrond, zie:

ERVARING

Maar ik ben natuurlijk meer dan alleen kennis en kunde. Een mooie quote (van Henry Rollings) vind ik: “Knowledge without mileage equals bullshit”. Mee eens! Dus wat maakt dat ik dan meen ergens verstand van te hebben?

Het meest heb ik geleerd van de mindere tijden. Dit was niet vaak, doch wel heftig. Als gevoelige eigenwijze donder leek het mij een briljant plan om de drukte van mijn ouderlijk gezin te ontvluchten (4 zussen!) en ging ik op mijn 15e uit huis. Een geweldige tijd! Achteraf bleek ik hierdoor als nestfliedertje wel wat angst toestandjes te hebben ontwikkeld. Na mijn hierdoor afgebroken rechtenstudie ging ik werken en is het me gelukt om niet één, maar twee keer burn out te raken (jazeker, twee keer dezelfde steen). Maar wat de diepste indruk heeft gemaakt is moeder worden van twee hemelkinderen.

Al deze toestanden vond ik op het moment dat ik het beleefde heftig met een grote H. Achteraf ervaar ik het als de meest verrijkende ervaringen van mijn leven. Het heeft gemaakt dat ik mijn intuïtieve kracht ben gaan ontwikkelen. En dat ik nu idioot blij ben met mijn lief, twee gezonde kinderen, familie, een paar lieve vriendinnen en super buren. En voor werk waar ik blij van word en waardoor ik ook nog af en toe een paar leuke laarsjes kan kopen. Hoe fijn is dat?

KRACHT & GELOOF

Wat heb ik je te brengen? Ik zie, voel, hoor en weet wat niet zichtbaar is. En van daaruit ontstaan als vanzelf nieuwe ideeën en oplossingen. Het lijkt wel alsof ik ze ‘download’.

Verder ben ik een chronisch optimist. Ik heb humor en geloof in de relativerende kracht daarvan. Mijn hoge gevoeligheid is zowel een grote kracht als mijn valkuil. Ik houd dan ook van stilte. Ik ben waardeloos in het voldoen aan sociale verwachtingen maar als je rugdekking nodig hebt, sta ik er.

Daarnaast ben ik een groot voorstander van ‘cut the crap’, zeker in tijden waar we om de paar seconden herinnerd worden aan hoe ge-wél-dig ieder ander het heeft. Je zou jezelf er toch haast van kwijt raken. Ik geloof heilig dat als het er op aan komt, we als mensen eigenlijk in basis naar hetzelfde verlangen: liefde, veiligheid, gezien worden, koestering, mogen zijn wie je bent. Dat soort dingen.

Ik geloof dat het ergste wat je kunt worden ‘gewoon’ is. Niemand is namelijk gewoon. Net zoals niemand beter of slechter is dan een ander. Iedereen voegt toe, met name wanneer hij/zij zichzelf is. Ik geloof dat ieder op zijn eigen manier enorm krachtig is. En ik geloof dat de wereld met liefde en aandacht te helen is. Dus dat probeer ik ook te doen, op mijn manier. Makkelijk toch?

MISSIE

Toen onze oudste dochter stil geboren werd, heb ik tijdens de begrafenis een wonderlijke ervaring gehad. Voorbij al het verdriet, voelde ik dat alles één is. Dat het klopt. Dat alles past in een groter geheel. En voelde ik de onderlinge verbinding en liefde. Het heeft mij geleerd dat we ons verhaal niet zijn. We zijn onze ziel. Ofwel: je bent nooit écht alleen, bent altijd verbonden en weet meer dan je denkt.

Dat wil ik jou ook graag laten ervaren, Door de woorden van jouw ziel voor je te vertalen en door de ‘ingefluisterde’ ideeën over hoe nu verder aan je door te geven. Omdat ik ervan overtuigd ben, dat als je de richtlijn van je ziel volgt, het allemaal echt een stuk eenvoudiger wordt. Zowel in het leven als in ondernemen. Als ik je dat mee kan geven, dan is mijn missie geslaagd.

Dus…. Kan ik je helpen denk je?

 

OOK IEDERE WEEK KANS MAKEN OP EEN GRATIS SOUL S.O.S.?
LOOT MEE!